Cazul bărbatului care a murit în timp ce era imobilizat de către poliţişti. Concluziile anchetei de la Piteşti – Focus Prima TV

Cazul bărbatului care a murit în timp ce era imobilizat de către poliţişti. Concluziile anchetei de la Piteşti

Bărbatul care a decedat în timp ce era imobilizat de către poliţişti a avut o moarte violentă, în urma asfixiei mecanice, după comprimarea gâtului şi toracelui, a declarat duminică dimineaţă, medicul şef legist din Argeş, Dan Manu.

Rezultatele preliminare ale autopsiei arată „că moartea a fost violentă, survenită în urma unui politraumatism, iar cauza imediată de deces a fost asfixia mecanică, comprimarea părţilor moi ale gâtului şi ale toracelui”. Medicul legist a precizat, răspunzând la o întrebare, că bărbatul nu a murit de infarct. De asemenea, a menţionat că victima avea o alcoolemie de peste 2 la mie. Dan Manu a adăugat că urmează să fie făcute şi alte analize în acest caz: „Sunt prelevate probe biologice care merg la microscop, la laboratoarele noastre”. Marius Ştefan, prim procuror al Parchetului Argeş a spus, în aceeaşi conferinţă de presă, că au fost efectuate cercetări la faţa locului şi au fost audiate persoanele care erau acolo la momentul incidentului, inclusiv poliţiştii.

Total
0
Shares
Total
0
Share