Ce mănâncă familia regală britanică de Crăciun. Alimentul pe care Regina l-a interzis cu desăvârșire! – Focus Prima TV

Ce mănâncă familia regală britanică de Crăciun. Alimentul pe care Regina l-a interzis cu desăvârșire!

Familia regală britanică se pregătește de Crăciun și, chiar dacă anul acesta va fi cu totul altfel, din cauza pandemiei, dar cu siguranță Regina Elisabeta a II-a nu va renunța la preparatele tradiționale. Iată ce mănâncă familia regală britanică de Crăciun!

Dat fiind că se apropie Sărbătorile, nu puțini sunt cei care s-au întrebat ce mănâncă familia regală britanică de Crăciun. Extrem de conservatori, aceștia nu se abat de la tradiție în nicio circumstanță și nu vor face excepție nici anul acesta, în pofida faptului că ne aflăm în plină pandemie și, cu siguranță, fiecare va petrece sărbătorile în căminul propriu. De Crăciun, Regina și Prințul Philip vor rămâne anul acesta, pentru prima oară în ultimii 30 de ani, la Castelul Windsor, renunțând să mai meargă la Sandringham, unde de obicei se strângea toată familia…

Dacă în fiecare an, Regina Elisabeta a II-a își aștepta nepoții cu surprize gourmet, anul acesta suverana va petrece Crăciunul doar cu Prințul Philip și cel mult cu unul dintre fiii săi și cu soția acestuia, din cauza restricțiilor dictate de pandemie. Meniul va fi însă același, pentru că suverana nu se abate de la tradiție.

Total
0
Shares
Total
0
Share