Ce pedeapsă a primit femeia care a vandalizat maşina unei poliţiste pentru că i-a întrerupt partida de sex – Focus Prima TV

Ce pedeapsă a primit femeia care a vandalizat maşina unei poliţiste pentru că i-a întrerupt partida de sex

ziarsuceava.ro

Tânăra de 21 de ani, din judeţul Suceava, care a vandalizat maşina unei poliţiste pentru că i-a întrerupt partida de sex a fost acuzată de ultraj. Dosarul ei a ajuns pe masa judecătorilor de la Judecătoria Rădăuţi.

Tânăra de 21 de ani care i-a vandalizat maşina unei poliţiste pe motiv că i-a întrerupt partida de sex a fost condamnată de Judecătoria Rădăuţi la opt luni de închisoare cu suspendare. În plus, ea trebuie să achite şi daunele în valoare de 4.000 de lei. Decizia magistraţilor nu este definitivă.  Incidentul s-a produs în octombrie 2020, în oraşul Milişăuţi, din judeţul Suceava.

Totul a început după ce un bărbat a sunat la 112 ca să reclame că o femeie i-a intrat în gospodărie cu intenţia de a fura. Bărbatul le-a spus poliţiştilor că nu se află în locuinţă, dar a fost contactat de un vecin, care l-a informat că o tânără, cu o reputaţie controversată în comunitate, i-a păstruns în curte. La faţa locului a ajuns un echipaj, format din doi agenţi de la Postul de Poliţie din localitate.

Total
0
Shares
Total
0
Share