Ce se va întâmpla cu programul magazinelor. Prefectul capitalei: Vom cere date de la retaileri pentru a vedea comportamentul clienților – Focus Prima TV

Ce se va întâmpla cu programul magazinelor. Prefectul capitalei: Vom cere date de la retaileri pentru a vedea comportamentul clienților

Prefectul capitalei, Alin Stoica, a spus duminică dimineață la Digi24 că vor fi cerute datele cu privire la comportamentul clienților după ce magazinele au început să se închidă la ora 18:00, acolo unde incidența cazurilor este ridicată. „Am avut anumite semnale că în unele locuri s-au produs aglomerări”, a spus el.

„Vom avea discuții cu marii retaileri și magazinele mici pentru a vedea care a fost comportamentul clienților. În funcție de aceste analize, săptămâna viitoare le vom solicita de la comercianți, vom lua măsuri”, a spus Alin Stoica, la Digi24.

Prefectul capitalei a spus că „am avut anumite semnale că în unele locuri s-au produs aglomerări”.

„Avem informații că la închiderea programului există tendința de a se aglomera. Există tipul acela de comportament de cumpărător de weekend”, a completat el, precizând că astfel de restricții cu privire la program ar putea fi extinse și către micii comercianți.

„Deocamdată avem această regulă, trebuie să vedem ce alte măsuri complementare putem lua pentru a evita aglomerarea magazinelor”, a subliniat acesta.

Total
0
Shares
Total
0
Share