Cel mai modern aquapark din țară - Focus Prima TV

Cel mai modern aquapark din țară

După 10 ani în care gălățenii au fost nevoiți să scoată bani grei din buzunar pentru a se relaxa la piscinele private din județ, în acest weekend municipalitatea va deschide un Aquapark accesibil pentru toți. După atâta vreme Primăria Galați a reușit, cu multe contestații, schimbări de constructori și intârzieri cauzate de pandemie, să termine un complex acvatic în valoarea de circa 28 de milioane de lei! O zonă cu multe piscine și tobogane, plaja de nisip și baruri ,cu dotări unice în țară.

De 10 ani, în Galati, nu a existat niciun complex în care, localnicii, dar și turiștii să se relaxeze și să se răcorească pe timpul verii. Din acest weekend, însă, municipaitatea a deschis un aquapark în care a investit 28 de milioane de lei . Astăzi s-au făcut ultimele probe. Sunt si piscine cu zone de masaj și piscine pentru copii cu o adâncime de maximum 1, 5 m.

Nerăbdători, mulți dintre gălățeni se plimbă zilnic prin zonă întrebând când se va deschide oficial complexul. Pe lângă accesul în aquapark, clienții vor putea sta și pe plaja amenajată lângă.

Încă din 2012, atunci când plaja Dunărea a fost închisă, problemele s-au ținut lanț în ceea ce privește acest teren.

Complexul se va deschide în acest weekend. Aquaparkul are și vestiare moderne, punct de prim ajutor unde vor sta nu mai puțin de 12 salvamari. Biletul de intrare va fi 35 de lei pentru adulții care vor veni în complex în cursul săptămânii, iar 50 de lei pentru cei care vor veni în weekend. Copiii vor avea reducere, iar pentru ei un bilet va costa 20 de lei în cursul săptămânii și 25 de lei în weekend. Cei care, însă, vor să stea doar la plajă, fără să intre în zona de aqapark vor plăti doar 20 lei

Total
0
Shares
Total
0
Share