Cel puțin 16 turiști au murit blocați în mașini, la temperaturi sub limita înghețului, din cauza unei furtuni de zăpadă, în Pakistan - Focus Prima TV

Cel puțin 16 turiști au murit blocați în mașini, la temperaturi sub limita înghețului, din cauza unei furtuni de zăpadă, în Pakistan

Cel puțin 16 turiști au murit, blocați în mașinile lor în temperaturi de îngheț, în Pakistan, sâmbătă, în zona unei stațiuni turistice din cauza unei furtuni de zăpadă care a blocat drumurile de acces, au anunțat autoritățile din această țară, citate de Reuters.

Mii de turiști au venit la Murree, la nord-est de capitala Islamabad, pentru a se bucura de zăpadă, sâmbătă, însă mulți au rămas blocați după ce o furtună a blocat drumurile de acces.

„Pentru prima oară în 15-20 de ani am avut un număr atât de mare de turiști care au venit în Murree, iar asta a produs o criză imensă”, a spus ministrul de interne al Pakistanului.

El a precizat că în jur de 1000 de mașini rămân încă blocate în stațiune și a confirmat că între 16 și 19 persoane și-au pierdut viața în propriile mașini.

Total
0
Shares
Total
0
Share