Celebra clădire a Casei de Modă Venus din Capitală, unde a debutat ca manechin Cătălin Botezatu, scoasă la vânzare. Cine vrea să o cumpere cu 10 milioane de euro - Focus Prima TV

Celebra clădire a Casei de Modă Venus din Capitală, unde a debutat ca manechin Cătălin Botezatu, scoasă la vânzare. Cine vrea să o cumpere cu 10 milioane de euro

Clădirea Casei de Modă Venus din centrul Bucureştiului, unde a debutat ca manechin Cătălin Botezatu, a fost scoasă la vânzare, potrivit  informaţiilor obţinute de profit.ro.

Pe lista cumpărătorilor interesaţi se află şi grupul imobiliar israelian Hagag, care a accesat România ca primă piaţă în afara ţării de origine. Vânzătorul testează piaţa la un preţ de circa 10 milioane de euro, potrivit informaţiilor obţinute de Profit.ro.  

Hagag a participat deja la o licitaţie organizată de Societatea Cooperativă Meşteşugărească Casa De Modă Venus în vederea achiziţiei clădirii cu arhitectură socialistă de pe Calea Victoriei 21-23, de lângă Poliţia Capitalei.   Licitaţia nu a avut un câştigător, deoarece toţi ofertanţii au avansat acelaşi preţ, spun sursele Profit.ro, motiv pentru care vânzătorul încă analizează ofertele şi potenţa financiară a cumpărătorilor interesaţi.  

Total
0
Shares
Total
0
Share