Cererea DIICOT de redeschidere a urmăririi penale în Dosarul 10 august, respinsă de Tribunalul Bucureşti. Decizia este definitivă – Focus Prima TV

Cererea DIICOT de redeschidere a urmăririi penale în Dosarul 10 august, respinsă de Tribunalul Bucureşti. Decizia este definitivă

News.ro

Tribunalul Bucureşti s-a pronunţat, marţi, în dosarul 26704/3/2020 (10 august), după mai multe amânări.

“Respinge cererea DIICOT de confirmare a redeschiderii urmăririi penale în dosar 2122/DP/2019”, se arată în decizia instanţei.Hotărârea este definitivă.

Tribunalul Bucureşti urma să judece în 16 octombrie cererea de redeschidere a urmăririi penale în dosarul în care 10 August în care sunt vizaţi maiorul Cazan Laurenţiu Valentin, comisarul şef de poliţie Chirică Mihai Dan, colonelul Cucoş Gheorghe Sebastian şi colonelul Sindile Ionuţ-Cătălin. Instanţa a amânat atunci judecata pentru data de 27 noiembrie.Ulterior, au mai fost amânări, pentru 22 ianuarie, apoi pentru 16 februarie, termenul final fiind 2 martie.

Curtea de Apel Bucureşti şi-a declinat competenţa de soluţionare a cauzei privind redeschiderea urmăririi penale în Dosarul 10 august către Tribunalul Bucureşti.

Total
0
Shares
Total
0
Share