Cererea pentru vacanţe la schi în Bulgaria a crescut după ieşirea ţării din lista zonelor cu risc epidemiologic ridicat. O vacanţă la schi în Bansko costă 19 euro de persoană pe noapte, în hotel de trei stele cu mic dejun – Focus Prima TV

Cererea pentru vacanţe la schi în Bulgaria a crescut după ieşirea ţării din lista zonelor cu risc epidemiologic ridicat. O vacanţă la schi în Bansko costă 19 euro de persoană pe noapte, în hotel de trei stele cu mic dejun

Cererea pentru vacanţe la schi în Bulgaria a crescut după ieşirea ţării din lista zonelor cu risc epidemiologic ridicat, o mare parte dintre turişti făcând rezevări de pe o zi pe alta, arată touroperatorul Hello Holidays, care precizează că vacanţa la schi în Bansko costă 19 euro de persoană pe noapte, la un hotel de trei stele cu mic dejun. Compania anunţă pentru lunile următoare programe pentru România, Egipt, Dubai, Turcia, Republica Dominicană şi Zanzibar.

”Cererea pentru vacanţe la schi în Bulgaria a crescut constant după ieşirea ţării din lista zonelor cu risc epidemiologic ridicat, o mare parte dintre turişti făcând rezevări de pe o zi pe alta. Bulgaria este destinaţia cu care debutează anul turistic 2021 pentru Hello Holidays, în lunile următoare fiind disponibile programe pentru România, Egipt, Dubai, Turcia, Republica Dominicană, Zanzibar”, a anunţat compania.

Agenţia arată că începerea campaniei de imunizare a populaţiei se simte în vânzările companiei, încă din primele zile ale anului fiind făcute mai multe rezervări pentru vacanţe în Dubai, Egipt, Turcia, Grecia şi Bulgaria pentru lunile de vară şi toamnă.

Total
0
Shares
Total
0
Share