Certificatul verde la muncă - Cu metroul s-ar putea sa nu mai mergem, Poliția nu este clar dacă mai răspunde la apel, însă ANAF s-a vaccinat și putem fi siguri că vine după taxe și impozite - Focus Prima TV

Certificatul verde la muncă – Cu metroul s-ar putea sa nu mai mergem, Poliția nu este clar dacă mai răspunde la apel, însă ANAF s-a vaccinat și putem fi siguri că vine după taxe și impozite

O parte importantă dintre instituțiile statului, ministerele, dar mai ales structurile și companiile subordonate acestora și în care se află cea mai mare parte a celor 1,258 milioane de angajați din sectorul public ar înregistra dificultăți cu personalul în cazul în care certificatul verde ar fi introdus la locul de muncă, relevă date analizate de Profit.ro.

De exemplu, dintre cei 120.000 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne (în principal Poliție și Jandarmerie), doar 50% sunt vaccinați. Similar, companii mari, cum sunt CFR Marfă, CFR SA și CFR Călători, au rate de vaccinare în jurul a 50%.

Din datele analizate de Profit.ro, cea mai scăzută rată de vaccinare este înregistrată la Metrorex, de numai 26,3%, în timp ce maximul este la Aeroportul Internațional M.Kogălniceanu Constanța, de 93%. Una dintre instituțiile esențiale statului, ANAF, are o rată de vaccinare ușor peste 70%, semnificativ peste Armată și Poliție.

Total
0
Shares
Total
0
Share