Cheful de distracție, mai mare ca teama de Covid19 – Focus Prima TV

Cheful de distracție, mai mare ca teama de Covid19

Picture of rock concert, music festival, New Year eve celebration, party in nightclub, dance floor, disco club, many people standing with raised hands up and clapping, happiness and night life concept

A fost petrecere cu zeci de tineri într-un local din Craiova, în plină pandemie de coronavirus! Puși pe distracție craiovenii au sfidat toate regulile! Au uitat de virus, au cântat, au dansat unii lângă alții, chiar sub privirile polițiștilor care au trecut nepăsători pe lângă ei. Nici în București petrecăreții nu s-au
sfiit! Cluburile de lux au fost pline!

Așa arăta noaptea trecută incinta unui club din centrul vechi al Craiovei! Zeci de tineri s-au înghesuit și au petrecut ca în vremurile bune sfidând regulile pandemiei. Au cântat, au băut și au dansat pe mese fără să țină cont de nicio regulă.

Totul s-a întâmplat chiar sub privirile polițiștilor care patrulau zona și care au trecut nepăsători pe lângă localul plin până la refuz de petrecăreți.

Autoritățile locale spun, însă, că ulterior patronul clubului a fost amendat cu 2.000 de lei pentru încălcarea normelor de protecție în contextul pandemiei. Petreceri au fost și în cluburile de lux din Capitală, unde se pare că nici cazurile tot mai multe de infectare nu stau în calea distracției.

Tinerii s-au adunat în număr mare să petreacă și să profite de weekend. Nici lăutarii nu au lipsit.

Din cauza numărului mare de astfel de evenimente care au loc în fiecare weekend polițiștii nu mai fac față și…preferă să întoarcă capul. Totuși, cum România se află încă în stare de alertă petrecrile sunt interzise, iar dacă vor fi prinși patronii localurilor care încalcă legea vor primi amenzi usturătoare.

Total
0
Shares
Total
0
Share