Chestionar pentru identificarea percepţiei cetăţenilor cu privire la infrastructura verde a Capitalei - Focus Prima TV

Chestionar pentru identificarea percepţiei cetăţenilor cu privire la infrastructura verde a Capitalei

Universitatea din Bucureşti îi invită pe cetăţeni să răspundă, până pe 2 octombrie, la un chestionar pentru identificarea percepţiei acestora cu privire la infrastructura verde a Capitalei, dezvoltat de Şcoala doctorală în Ecologie a universităţii bucureştene.

Potrivit unui comunicat al UB, transmis marţi AGERPRES, cercetarea este coroborată cu obiectivele proiectului “Oameni şi arbori. Soluţii de management al Pădurii Băneasa pentru dezvoltare urbană durabilă şi rezilienţă”, finanţat de Alianţa Europeană CIVIS, prin Universitatea din Bucureşti, în urma primului apel de proiecte al Open Lab-ului CIVIS-UB.

“Informaţiile colectate pe această cale, combinate cu cele obţinute de cercetători pe teren, vor permite formularea unor obiective de management urbanistic care, apoi, să poată fi dezbătute cu toate părţile interesate şi propuse decidenţilor. Totodată, activităţile consorţiului vor permite implicarea studenţilor în activităţi de tip service learning (prezenţa în comunitate, evaluarea accesibilităţii, infrastructurii de vizitare, discuţii cu reprezentanţii comunităţii locale şi vizitatorii)”, precizează sursa citată.

Chestionarul poate fi accesat până la data de 2 octombrie.

Proiectul este implementat de Asociaţia Parcul Natural Văcăreşti, în parteneriat cu Universitatea din Bucureşti, Universitatea de Arhitectură şi Urbanism “Ion Mincu” din Bucureşti şi Asociaţia pentru Conservarea Diversităţii Biologice (ACDB).

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share