Cîțu, apel către români să se înscrie pe listele de așteptare pentru vaccinare: Sper să nu ajungem să avem doze nefolosite – Focus Prima TV

Cîțu, apel către români să se înscrie pe listele de așteptare pentru vaccinare: Sper să nu ajungem să avem doze nefolosite

Premierul Florin Cîțu a făcut vineri seară un apel către români să se înscrie pe listele de așteptare pentru vaccinare, în condițiile în care în prima săptămână din luna aprilie vor putea fi vaccinate 100.000 de persoane pe zi, iar pe lista de așteptare sunt înscrise doar 771.663.

„M-am uitat pe platforma de vaccinare numărul de persoane pe lista de așteptare este de doar 771.663. Spun doar pentru că așa cum arată lucrurile și vom avea o capacitate de vaccinare de 100.000 de persoane în prima săptămână din aprilie, pe zi. Această listă de vaccinare va fi epuizată foarte rapid. De aceea spun că este foarte important să menținem clar mesajul pentru vaccinare, pentru că sper să nu ajungem să avem doze suplimentare”, a spus Florin Cîțu.

În total, până la finalul lunii septembrie, România ar trebui să aibă 25,7 milioane de doze, cu cinci milioane mai mult față de estimarea inițială.

Total
0
Shares
Total
0
Share