Cîțu: Ar fi suficientă respectarea strictă a actualelor măsuri, în paralel cu vaccinarea, pentru a nu fi necesare alte restricții – Focus Prima TV

Cîțu: Ar fi suficientă respectarea strictă a actualelor măsuri, în paralel cu vaccinarea, pentru a nu fi necesare alte restricții

Premierul Florin Cîțu a transmis miercuri dimineață că „ar fi suficientă respectarea strictă a actualelor măsuri, în paralel cu vaccinarea, pentru a nu fi necesare alte restricții sau carantină”. El a adăugat că după ce va crește capacitatea de vaccinare se va ajunge la administrarea zilnică a 100.000 de doze, la jumătatea lunii aprilie.

Prim-ministrul a spus că marți a continuat discuțiile cu primari ai municipiilor și președinți ai Consiliilor Județene: „Suntem preocupați cu toții să protejăm sănătatea și viața cetățenilor, să menținem economia deschisă. Sunt obiective comune, asumate responsabil și determinat, indiferent de formațiunile politice din care facem parte. Am făcut apel la reprezentanții autorităților locale să se implice în continuare în aplicarea cu fermitate a actualelor măsuri de protecție sanitară, în derularea campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 și în informarea corectă a oamenilor”.

„Ar fi suficientă respectarea strictă a actualelor măsuri – purtarea măștii sanitare în spații publice, distanțarea, evitarea aglomerației – în paralel cu procesul susținut de vaccinare pentru a nu fi necesare alte decizii restrictive sau carantinarea zonală pentru limitarea răspândirii virusului”, a completat premierul.

Total
0
Shares
Total
0
Share