Cîțu dă vina pe PSD pentru neadoptarea certificatului verde: „Din păcate, nu a fost susținut de actualii parteneri de coaliție” - Focus Prima TV

Cîțu dă vina pe PSD pentru neadoptarea certificatului verde: „Din păcate, nu a fost susținut de actualii parteneri de coaliție”

Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele PNL, Florin Cîțu, spune că responsabilitatea pentru neadoptarea certificatului verde la locul de muncă aparține PSD, care nu a susținut proiectul de lege depus în Parlament. Cîțu a amintit că în coaliție PNL și UDMR au fost favorabile proiectului, dar PSD s-a împotrivit.  

„Există un proiect de lege în Parlamentul României care a făcut să ducă rata de vaccinare din nou la 100.000 de persoane pe zi. (Proiectul – n.r.) nu este mort, este la Camera Deputaților. Din păcate, nu a fost susținut de actualii parteneri de coaliție atunci când a fost în Parlamentul României. Eu în continuare cred că este varianta de compromis cea mai bună dacă se dorește în coaliție. Nu pot doar eu singur să-l susțin. Noi l-am votat atunci, din păcate la Senat a avut acel rezultat”, a declarat Florin Cîțu marți seară, la TVR.

Total
0
Shares
Total
0
Share