Cîţu, replică pentru Vlad Voiculescu: „Îl provoc să arate cum susţine campania de vaccinare” - Focus Prima TV

Cîţu, replică pentru Vlad Voiculescu: „Îl provoc să arate cum susţine campania de vaccinare”

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii participa la conferinta de lansare a Brain Academy of Healthcare Management, prima scoala de business din Romania dedicata profesionistilor din sistemul de sanatate, in Bucuresti, marti, 29 noiembrie 2016. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Premierul Florin Cîţu l-a provocat pe Vlad Voiculescu să arate ce face el zilnic pentru a susţine campania de vaccinare, după ce fostul ministru al Sănătăţii a acuzat că vaccinarea este puternic afectată de lupta internă pentru şefia PNL.

Premierul Cîţu a declarat că şi-ar dori să vadă ce face Vlad Voiculescu zilnic pentru a susţine campania de vaccinare. „Înţeleg că domnul Vlad Voiculescu e ceva acum la USR. Preşedinte la Bucureşti, nu? Ca orice lider, îl provoc să arate cum susţine campania de vaccinare, ce face zilnic pentru a susţine campania de vaccinare şi câţi oameni s-au vaccinat datorită campaniei de vaccinare. E mesajul meu pentru toţi liderii politici. E foarte uşor. Şi PSD critică. Ajunge că PSD critică acest guvern, nu e nevoie nici de PNL nici de USR să critice guvernul, trebuie să vină cu soluţii”, a declarat premierul Florin Cîţu marţi seară, într-o emisiune la Digi24.

Total
0
Shares
Total
0
Share