Clanul „Toporaru” din Capitală a fost distrus. Liderul și fiii săi au fost arestați. Imagini de la percheziții – Focus Prima TV

Clanul „Toporaru” din Capitală a fost distrus. Liderul și fiii săi au fost arestați. Imagini de la percheziții

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Bucureşti şi procurorii DIICOT au efectuat cinci percheziţii în Bucureşti, la locuinţele mai multor persoane bănuite de trafic de cocaină şi heroină, în urma cărora patru bărbaţi au fost arestați.

Este vorba despre unul dintre cele mai violente clanuri din Capitală, care domină piața cocainei, a heroinei și a morfinei din București, principalii clienți fiind lăutarii și diverse personaje notorii, transmite Poliția Română.

“Au fost descoperite şi ridicate pentru cercetări 25 de grame de cocaină, 2 grame de heroină, 4 telefoane mobile şi 6.800 de lei”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Liderul clanului era Stoican Adrian, zis “Adrian Toporaru”, de 57 ani. El era ajutat în distribuția drogurilor de către cei doi fii, Stoican Constantin, zis “Mazi Toporaru”, de 32 ani și de Neagu Adrian Alberto, zis “Ady Toporaru”, de 38 ani. Drogurile erau depozitate la adresa lor din sectorul 2.

Total
0
Shares
Total
0
Share