Claudiu Năsui renunță la directoarea acuzată de colaborare cu Securitatea: M-am gândit că un transfer nu va fi problematic – Focus Prima TV

Claudiu Năsui renunță la directoarea acuzată de colaborare cu Securitatea: M-am gândit că un transfer nu va fi problematic

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a decis să renunțe la planul de a muta o directoare din Ministerul Finanțelor la Ministerul Economiei, în condițiile în care aceasta are o decizie nedefinitivă de colaborare cu Securitatea.

„Am renunțat la numirea ei în calitate de secretar general tocmai din cauza dosarului CNSAS, dar m-am gândit că un transfer de la un minister la altul nu va fi problematic. Mutarea ei ar fi fost de pe postul pe care îl ocupă acum, pe fix același post la economie. Am renunțat la mutare. Îmi cer scuze pentru toată situația creată”, a scris Năsui pe Facebook.

„Ministerul Economiei și Energiei, așa cum este acum, se împarte în două ministere. Personalul se va împărți între cele două ministere. O prioritate a zilelor acestea este organizarea ministerului, iar asta în același timp cu deblocarea schemelor de ajutor de stat aflate în derulare. Unii oameni își doresc să rămână în ministerul economiei, dar unii vor pleca. Din punct de vedere administrativ, am ca scop repar multe lucruri în minister. De aceea am căutat o persoană care să aibă experiență în zona aceasta. Nu cunosc multă lume la stat, așa că am căutat cât de bine am putut persoane”, a adăugat el.

Total
0
Shares
Total
0
Share