Clinica de operații inestetice – Focus Prima TV

Clinica de operații inestetice

Polițiștii au descins astăzi la o clinică de înfrumusețare din Capitală! Medicii care operau acolo nu aveau dreptul să profeseze, spun anchetatorii, pentru că aveau o cu totul altă specialitate, aceea de stomatologie. Zeci de paciente care au mers la așa numita clinică a vedetelor povestesc că au fost pur și simplu mutilate de pretinșii medici esteticieni. Mulți dintre aceștia vor fi duși la audieri. Nu este prima dată când clinica este implicată într-un scandal.

Acestea sunt doar câteva dintre replicile clientelor care au mers la clinica vedetelor. Au fost mutilate pe viața, nu au primit despăgubiri și după intervenție, medicii nu au mai răspuns la telefon. Acum, în urma perchezițiilor, polițiștii au început o anchetă amplă, iar acuzațiile sunt grave.

Deși nu aveau drept să profeseze, falșii medici aveau cliente pe bandă rulantă. Surse din achetă spun că acolo lucrau medici stomatologi care nu aveau pregătire în domeniul estetic. Cu toate acestea, clientele fidele au venit la programare chiar și în momentul în care poliția făcea percheziții la una dintre clinicile din Bucureșți.

Internetul este plin de poze cu femei mutilate care au mers la această clinică. Însă, încă există femei care nu cred și care apelează cu încredere la serviciile așa zișilor medici esteticieni. Reprezentații clinicii neagă orice acuzație și
răspund ironic la întrebările jurnaliștilor.

Nu este însă primul scandal în care această clinică este implicată.

Probleme au exista în trecut și la sediul clinicii din Suceava care a fost închisă, pentru că intervențiile estetice aveau loc la un coafor. Nu este primul caz de acest fel în România. În anul 2019 un italian cu opt clase opera româncele care își doreau implanturi mamare sau buze mai mari. Atenție! Atunci când doriți să vă faceți operații estetice trebuie să vă asigurați că medicul are studii în domeniu și experiență.

Total
0
Shares
Total
0
Share