Clotilde Armand anunţă că va reveni în CL cu proiectul pentru recuperarea prejudiciului cauzat de Romprest - Focus Prima TV

Clotilde Armand anunţă că va reveni în CL cu proiectul pentru recuperarea prejudiciului cauzat de Romprest

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, afirmă că va reveni, în viitoarea şedinţă de Consiliu Local, cu proiectul pentru recuperarea prejudiciului de 50 de milioane de euro cauzat de Romprest şi cu alte iniţiative respinse în şedinţa de marţi.

Armand susţine că proiectele respective nu au fost votate de consilierii locali de la PNL şi PSD. Potrivit edilului, este vorba despre iniţiativele referitoare la preluarea administrării parcurilor Cişmigiu şi Herăstrău pentru a putea fi restaurate, a bulevardului Ion Mihalache şi a Căii Griviţei, în vederea reabilitării şi modernizării, de o cerere a ADP pentru a angaja avocaţi care să apere interesele instituţiei la DNA şi în instanţă într-o anchetă care vizează “contracte umflate cu panseluţe şi gărduleţe încheiate de fosta administraţie”, dar şi recuperarea prejudiciului de 50 de milioane de euro cauzat de Romprest.

“Voi reveni în viitoarea şedinţă cu aceste puncte vitale pentru cetăţeni”, a scris Clotilde Armand, miercuri, pe Facebook.

Consiliul Local Sector 1 a respins, în şedinţa de marţi, un proiect de hotărâre ce prevedea mandatarea primarului Clotilde Armand să promoveze orice acţiune pe care o consideră necesară pentru recuperarea prejudiciului rezultat din sumele “achitate nejustificat” în temeiul contractului cu Romprest de delegare a gestiunii prestării serviciilor de salubritate.

De asemenea, proiectul stipula că se mandatează primarul Sectorului 1 să reprezinte Consiliul Local în toate dosarele de executare aflate pe rolul birourilor executorilor judecătoreşti, inclusiv în cadrul contestaţiilor la executare sau al oricăror demersuri judiciare în legătură cu procedurile de executare silită iniţiate de Romprest Service SA.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share