Cluj: O femeie a murit la Câmpia Turzii după ce în locuinţa sa a avut loc o explozie, urmată de incendiu – Focus Prima TV

Cluj: O femeie a murit la Câmpia Turzii după ce în locuinţa sa a avut loc o explozie, urmată de incendiu

O femeie de 80 de ani din Câmpia Turzii a murit, duminică, după ce în locuinţa sa au avut loc o explozie, urmată de un incendiu, iar un bărbat de 50 de ani a fost dus la spital cu arsuri.

“O femeie a fost găsită decedată ca urmare a unei explozii şi incendiu dintr-o casă de locuit din Câmpia Turzii. Trei autospeciale şi un echipaj SMURD, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Turda, au fost alertate în jurul orei 7,30, pentru a stinge flăcările care au cuprins o casă de locuit de pe strada Memorandumului din municipiul Câmpia Turzii. La faţa locului au fost dislocate şi o autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Câmpia Turzii şi un echipaj SAJ. Pompierii au găsit casa arzând generalizat, cu tavanul şi un perete prăbuşite. Stingerea focarelor a fost realizată în circa o oră de la primirea apelului de urgenţă, iar ulterior s-au desfăşurat operaţiuni pentru înlăturarea efectelor negative ale incendiului”, se arată într-o informare a ISU Cluj.

Total
0
Shares
Total
0
Share