Cluj: Un muncitor de 41 de ani a murit, după ce a fost surprins de un mal de pământ în timp ce lucra la sistemul de alimentare cu apă în localitatea Făgetul Ierii – Focus Prima TV

Cluj: Un muncitor de 41 de ani a murit, după ce a fost surprins de un mal de pământ în timp ce lucra la sistemul de alimentare cu apă în localitatea Făgetul Ierii

Un bărbat de 41 de ani a murit, joi, după ce a fost suprins de un mal de pământ în timp ce lucra la sistemul de alimentare cu apă în localitatea Făgetul Ierii. Pompierii au încercat două ore să-l scoată şi şanţ şi să-l salveze.

”În cursul după-amiezii, poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda au fost sesizaţi cu privire la faptul că în localitatea Făgetu Ierii, comuna Iara, o persoană a fost prinsă sub un mal de pământ, în timpul executării unor lucrări la sistemul de alimentare cu apă. Primele verificări ale poliţiştilor au stabilit faptul că bărbatul de 41 de ani, din oraşul Tăşnad, judeţul Satu Mare era angajat al unei societăţi care efectua activităţi în domeniu”, a transmis, joi seară, IPJ Cluj.

Poliţiştii au precizat că împrejurările în care s-au produs evenimentul vor fi stabilite în cadrul anchetei, fiind desfăşurate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi neluarea, respectiv de nerespectarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă.

Total
0
Shares
Total
0
Share