Coadă de zeci de metri la vaccinare, la Sala Palatului. Tineri și vârstnici îndeamnă și pe alții să vină: Să ne unim să scăpăm de haos – Focus Prima TV

Coadă de zeci de metri la vaccinare, la Sala Palatului. Tineri și vârstnici îndeamnă și pe alții să vină: Să ne unim să scăpăm de haos

Inquam Photos / Octav Ganea

Este coadă duminică, la prânz, la centrul de vaccinare deschis la Sala Palatului în cadrul Maratonului Vaccinării din București. Peste 12.000 de persoane s-au vaccinat anti-Covid de vineri până acum în cadrul maratonului din Capitală. Pentru a-i încuraja pe oameni să primească serul, în campanie sunt implicați sportivi, medici cunoscuți și artiști. 

Coada de la Sala Palatului se întinde pe câteva zeci de metri. Oamenii așteaptă aproximativ un sfert de oră până să intre într-unul din cele 40 de cabinete deschise non-stop.

Puțin înainte de ora 12.00, la Sala Palatului au venit și sportivi de la CS Dinamo. Ei spun că prin gestul lor doresc să încurajeze pe toată lumea să vină la acest maraton.

În cea de-a doua noapte a maratonului vaccinării din Capitală au fost cozi atât la centrele de la Sala Palatului, cât și la cele de la Biblioteca Națională. Încă de dinainte de miezul nopții au fost vaccinate peste 10 mii de persoane.  

b

Total
0
Shares
Total
0
Share