Cocaină şi alte droguri, ridicate de poliţişti în urma unor percheziţii la persoane bănuite de trafic de droguri - Focus Prima TV

Cocaină şi alte droguri, ridicate de poliţişti în urma unor percheziţii la persoane bănuite de trafic de droguri

Mai multe pliculeţe cu cocaină, alte droguri, precum şi trei grindere au fost descoperite şi ridicate de poliţişti, miercuri, în timpul unor percheziţii în municipiul Călăraşi, la domiciliile unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi de mare risc, a informat IGP, într-un comunicat remis AGERPRES.

Percheziţiile, efectuate de poliţişti de combatere a criminalităţii organizate, din Bucureşti şi Călăraşi, împreună cu procurori DIICOT, au avut loc miercuri, în urma acestor acţiuni două persoane fiind conduse la audieri la sediul DIICOT Călăraşi.

Persoanele bănuite în cauză ar fi cumpărat şi vândut droguri de mare risc (cocaină) unor consumatori din municipiul Călăraşi.

Totodată, la domiciliile percheziţionate au fost descoperite şi ridicate cinci pliculeţe cu cocaină, o pastilă MDMA, o ţigaretă cu fragmente vegetale, verde oliv, şase telefoane mobile, trei grindere, precum şi 965 de euro şi 350 de lei.

La acţiunile poliţiştilor au participat şi jandarmi de la Inspectoratul Judeţean Călăraşi, iar suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia de Operaţiuni Speciale. 

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share