Cod roșu în Madrid – Focus Prima TV

Cod roșu în Madrid

Cea mai severă ninsoare care a afectat Madridul în ultimul deceniu a adus haos pe străzile capitalei spaniole. Furtuna de zăpadă Filomena a pus la pământ zeci de copaci și a provocat blocaje în trafic și închiderea aeroportului din oraș. Meteorologii spanioli a emis un un Cod Roșu de ninsori valabil până mâine în în toată Castilia.

Sute de șoferi au rămas blocați în mașini pe autostrăzile din apropierea Madridului. A fost nevoie de intervenția savatorilor pentru a-i ajuta, iar Crucea Roșie le-a adus mâncare oamenilor blocați în nămeți. Peste 600 drumuri au fost închisedin cauza stratului consiste de zăpadă.

Și aeroporul din capitala Spaniei a fost închis din cauza condițiilor meteorologice extreme. În plus, autoritățile le-au cerut oamenilor să nu iasă din case decât în cazul unei situații extrem de grave.

Iarna grea din Madrid a fost însă și prilej de bucurie pentru unii locuitori ai capitalei spaniole. Un temerar și-a înhămat cei cinci câini la o sanie și a pornit o cursă nebună pe străzile Madridului.

Total
0
Shares
Total
0
Share