Cod roșu la Spitalul din Târgu Cărbunești, instalația de oxigen s-a stricat. MS: Doi pacienți au murit, se analizează circumstanțele - Focus Prima TV

Cod roșu la Spitalul din Târgu Cărbunești, instalația de oxigen s-a stricat. MS: Doi pacienți au murit, se analizează circumstanțele

Instalația de oxigen de la Spitalul din Târgu Cărbunești s-a stricat, vineri dimineață, iar pacienții sunt ventilați manual în ambulanțe. Autoritățile au activat codul roșu. Prefectul județului Gorj, Marcel Iacobescu, a declarat la Digi24 că cel mai probabil situația a fost provocată de suprasolicitarea instalației. Ministerul Sănătății a informat că doi pacienți au murit și că se analizează circumstanțele producerii acestor decese.

MS: Sunt două decese, se analizează circumstanțele acestora

UPDATE 9.05. “Ministerul Sănătății a fost anunțat despre o defecțiune la instalația de oxigen de la nivelul Spitalului de Urgență Târgu Cărbunești.

Din primele informații deținute, la nivelul unității sanitare sunt internați peste 150 de pacienți infectați cu COVID-19, din care aprox. 80-90 pacienți care necesită suport de oxigen.

A început transferul unui număr de 15 pacienți care au fost internați în secția ATI.

Total
0
Shares
Total
0
Share