Codrin Ștefănescu: Liviu Dragnea a fost convocat luni la DNA. "Teama de Dragnea transpiră prin toți porii lor" - Focus Prima TV

Codrin Ștefănescu: Liviu Dragnea a fost convocat luni la DNA. “Teama de Dragnea transpiră prin toți porii lor”

Business Review

Liviu Dragnea a fost convocat luni la DNA, a anunțat Codrin Ștefănescu, unul dintre fidelii fostului lider PSD, duminică, într-o postare pe Facebook. Liviu Dragnea, proaspăt liberat condiționat din închisoare, mai are două dosare penale în derulare: dosarul vizitei în SUA în 2017, la inaugurarea lui Donald Trump (trimis în judecată), și dosarul Tel Drum (aflat încă la DNA). 

“Vreau să fac un anunț! Hărțuirea lui Liviu Dragnea continuă! Mâine a fost convocat la DNA, exact la ora când medicii îi programaseră RMN-ul! Pe o chestie de procedură la care, în mod legal, puteau participa doar avocații! Singuri, fără el! Dar sistemul ăsta ticălos și rezist nu se lasă! Teama de Dragnea transpiră prin toți porii lor, frica de ceea ce au făcut i-a înnebunit pe toți! Abuzurile astea, în formă continuată, dovada clară a unor spaime imense. De care, într-un viitor apropiat, știu și ei că vor răspunde! V-am anunțat ca să știți cu toții ce se întâmplă!”, a scris Codrin Ștefănescu duminică pe Facebook.

Total
0
Shares
Total
0
Share