Colindători care trebuie să vină cu bani de-acasă. Amendați pentru că au ieșit cu uratul după ora 23.00 – Focus Prima TV

Colindători care trebuie să vină cu bani de-acasă. Amendați pentru că au ieșit cu uratul după ora 23.00

Jandarmii au amendat mai mulți bistrițeni care au ieșit la colindat fără să respecte respecte regulile impuse: o parte dintre ei formau un grup mai mare de 6 persoane, în timp ce alții au mers cu uratul după ora 23.00.

„Cu toate recomandările făcute de către autorități, au existat și bistrițeni care au ținut neapărat să se întâlnească în grup mai mare de 6 persoane și să meargă la colindat. Din păcate, aceștia s-au întâlnit cu jandarmii și cele 8 persoane au fost sancționate cu câte 500 de lei pentru constituirea unui grup pietonal mai mare de 6 persoane care nu aparțin aceleiași familii. De asemenea, tot în noaptea de Ajun, jandarmii au mai depistat 7 persoane care mergeau la colindat, cu toate că era trecut de ora 23,00. Cei în cauză au fost sancționați pentru nerespectarea măsurilor privind restricțiile de liberă circulație a persoanelor în afara locuinței/gospodăriei în intervalul orar 23,00- 5,00 cu amenzi în valoare de 1.500 de lei și 4 avertismente scrise”, menționează Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud, potrivit Agerpres.

Total
0
Shares
Total
0
Share