Comerț fără limite! Carne adunată de pe jos și repusă la vânzare – Focus Prima TV

Comerț fără limite! Carne adunată de pe jos și repusă la vânzare

Patronul unui magazin alimentar din municipiul Râmnicu Sărat este bun de plată după un angajat a pus la vânzare carne tocată adunată de pe jos.

S-a întâmplat într-un magazin din apropierea pieței din municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău, iar totul a ieșit la iveală după ce un cetățean a filmat întreaga întâmplare cu un telefon mobil și a postat video pe o cunoscută rețea socială.

În filmarea respectivă se vede cum un bărbat, angajat al firmei, adună de pe jos carne atocată și o pune într-o ladă.

Filmulețul a fost vizualizat și de inspectorii Direcției Sanitar Veterinare care au făcut imediat o vizită la agentul economic din Râmnicu Sărat. Dr. Dan Cătuneanu, inspector DSVSA, a declarat că societatea a fost sancționată cu 10.000 de lei pentru că nu au fost respectate normele sanitare.

”Instituția noastră s-a autosesizat. O echipă a fost la societatea respectivă care a fost sancționată cu 10 mii de lei. S-a manipulat în condiții improprii această carne tocată. Nu putea fi luată de pe jos în condițiile în care se dorește a se livra produse salubre către cetățeni. Acea carne trebuia să o îndepărteze angajatul, nu să o ia și să o pună din nou pentru a fi vândută”, a spus Dan Cătuneanu, inspector DSVSA.

Total
0
Shares
Total
0
Share