Compania „Apele Române” reacționează: Inginerul Gabi Musteață a refuzat postul de director tehnic – Focus Prima TV

Compania „Apele Române” reacționează: Inginerul Gabi Musteață a refuzat postul de director tehnic

Compania Națională „Apele Române” a reacționat la dezvăluirile făcute de inginerul Gabi Musteață pentru Recorder, în legătură cu o chelneriță fără pregătire care a fost încadrată ca inginer și ar fi trebuit să se ocupe de apărarea împotriva inundațiilor. Într-un comunicat se arată că bărbatului i s-a oferit postul de director tehnic în Administrația Bazinală de Apă Prut-Bârlad, însă acesta a refuzat.

Gabi Musteață a declarat pentru Digi24 că inițial i s-a comunicat de către conducerea ABA Prut-Bârlad să preia și sarcinile de investiții și achiziții, pentru 30 de zile, iar după ce a transmis că nu este de acord cu schimbarea actului adițional i s-a desființat postul. El a adăugat că a contestat decizia în instanță. 

Inginerul a mai reclamat și nereguli: „Plăți care trebuiau să fie făcute pentru un anumit constructor, lucrări care erau făcute în 2018 și plătite în 2020. Mie mi s-a părut ca un dar de Crăciun ținând cont că am semnalat nereguli și puteam să așteptăm până le corectam”.

În replică, reprezentanții companiei „Apele Române” au transmis printr-un comunicat că „în urma refuzului repetat de a semna documentele de încadrare pe postul oferit de director tehnic, începând de astăzi, 9 februarie, domnul Musteață Gabi nu mai este angajat în cadrul Administrației Bazinale de Apă (ABA) Prut-Bârlad. Relațiile contractuale de muncă cu angajatorul au încetat conform prevederilor legale”.

Total
0
Shares
Total
0
Share