Complicii mafiotului “Rechinu”, condamnati la ani grei de inchisoare. Prima sentinta pentru sase romani din gruparea mexicana Riviera Maya – Focus Prima TV

Complicii mafiotului “Rechinu”, condamnati la ani grei de inchisoare. Prima sentinta pentru sase romani din gruparea mexicana Riviera Maya

Ziare.com

Tribunalul Bucuresti a pronuntat vineri, 19 martie, prima hotarare in dosarul complicilor lui “Rechinu”, romanul care a coordonat una dintre cele mai mari grupari infractionale din Mexic.

Sase fosti colaboratori ai acestuia, judecati pentru constituirea unui grup infractional organizat, tentativa de omor, santaj si nerespectarea regimului armelor si munitiilor, au fost condamnati la un total de 39 de ani de inchisoare in regim de detentie.

Dosarul instrumentat de DIICOT – Structura Centrala a fost judecat, atat in camera preliminara cat si pe fond, in doar un an de zile. In legatura cu Tudor Florian, zis Rechinu, procurorii DIICOT au disjuns cauza si au continuat cercetarile, motivul principal fiind ca acesta nu a putut fi adus in Romania pentru a fi audiat.

Total
0
Shares
Total
0
Share