Comunitățile din zona Țării Făgărașului sunt provocate pentru a participa la campania de curățenie „Mănușa de Aur” – Focus Prima TV

Comunitățile din zona Țării Făgărașului sunt provocate pentru a participa la campania de curățenie „Mănușa de Aur”

Comunitățile din zona Țării Făgărașului sunt provocate pentru a participa la campania de curățenie ,,Mănușa de Aur”.

La inițiativa Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Centrul Regional pentru Dezvoltare Durabilă și Promovarea Turismului – Țara Făgărașului, comunitățile din zona Țării Făgărașului sunt provocate pentru a participa la campania de curățenie ,,Mănușa de Aur ’’.

În data de 17 aprilie 2021, voluntari ai administrațiilor publice locale, biserici, școli, Asociații și Fundații, ONG-uri dar nu în ultimul rând reprezentanți ai societății civile din Țara Făgărașului sunt provocați pentru a lua parte la cea mai amplă campanie de curățenie din zonă. Acțiunea va consta în curățarea/igienizarea localitățiilor din zona Țării Făgărașului, a albiilor rîurilor, a spațiilor verzi din vecinătatea localităților etc.

Campania va fi lansată luni, 29 martie 2021, pe pagina de facebook a Asociației – https://www.facebook.com/centruregional, sub forma unei provocari realizate cu ajutorul actorului Pavel Bartoș și a cântăreței Lora.

Mănușa de Aur – este o iniţiativă care are scopul de a încuraja mai multe acţiuni de acest tip, de a creşte gradul de sensibilizare cu privire la amploarea problemei pe care o reprezintă deşeurile şi de a încuraja schimbări de comportament.

Total
0
Shares
Total
0
Share