Concert caritabil pentru Spitalul de Pediatrie din Ploiești - Focus Prima TV

Concert caritabil pentru Spitalul de Pediatrie din Ploiești

Spitalul de Pediatrie din Ploiești are nevoie de modernizare ca, de altfel, majoritatea spitalelor din țară. În sprijinul unității medicale prahovene a sărit Codin Maticiuc. El va strânge fonduri pentru extinderea Unității de Primiri Urgențe a spitalului, precum și pentru dotarea cu aparatură de ultimă generație. Maticiuc a anunțat organizarea unui concert caritabil la Ploiești și a promis că prin fundația sa va dubla suma care se va strânge în urma vânzării de bilete.

Pentru concertul care va fi organizat în primăvara anului viitor, Codin Maticiuc, omul care a pornit campania ”Spitale publice din bani privați”, s-a asociat cu mai mulți sponsori, precum și cu un important dezvoltator imobiliar din Prahova.

Suma necesară extinderii și modernizării UPU a fost evaluată în 2019 la 100.000 de euro, însă din cauza majorării prețurilor la materiale de construcții și servicii, investiția ar fi cu cel puțin 50% mai mare decât înainte de pandemie. Organizatorii au promis că în cel mai scurt timp posibil vor anunța data concertului, locul de desfășurare, dar și prețul biletelor.

Total
0
Shares
Total
0
Share