Concerte în 2021, încă sub semnul întrebării – Focus Prima TV

Concerte în 2021, încă sub semnul întrebării

Concerte şi festivaluri în aer liber, în condiţii sigure – asta cer organizatorii de evenimente ţinuţi pe bară de un an intreg. Împreună cu cei din HoReCa și turism acuză Guvernul că îi ignoră cu desăvârşire. Artiştii stau, de asemenea, acasă și sunt supărați că piesele pe care le fac oricum cu greu pentru că nu mai au bani, nu vor mai putea fi cântate împreună cu publicul pentru mult timp de aici înainte.

Imaginile cu concerte, distracţie, îmbulzeală şi stadioane pline sunt pentru organizatorii de festivaluri obiective pe care nici nu mai speră să le atingă prea curând. Vor doar să salveze industria, dar se plâng de lipsă de dialog din partea statului.

Însă răspunsurile întârzie să apară. Totusi reprezentanţii marilor festivaluri vor să organizeze din nou serile de
distracţie, chiar şi cu măsuri de protecţie şi distanţare. Artiştii liber profesionişti stau de asemenea de un an acasă şi insistă că dreptul la muncă este un drept constituțional.

Ministrul culturii nu a dat până acum nicio decizie oficială. A vorbit doar despre anumite condiţii de organizare, cum ar fi dovada vaccinului pentru Covid 19, test negativ sau o dovadă că au trecut prin boală.

Total
0
Shares
Total
0
Share