Concursuri trucate la primărie - Focus Prima TV

Concursuri trucate la primărie

DNA investighează caracatița din primăria din Timișoara. Procurorii sunt pe urma unei rețele de angajați care frauda concursurile la care participau cei dornici să ocupe un post în cadrul instituției. Chiar Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a denunțat astăzi cele întâmplate. El acuză conducerea serviciului de resurse umane al municipalității că a patronat aceste ilegalități.

Edilul Timisoarei spune că descoperirea a fost făcută cu ajutorul indirect al procurorilor DNA care au cerut o serie de documente în cazul unui fost angajat al primăriei. Primarul Fritz afirmă ca cel puțin 6 actuali și foști funcționari ar fi fraudat concursurile de ocupare a unor posturi publice.

Dominic Fritz face un adevărat rechizitoriu vorbind de infracțiuni de fals în înscrisuri oficiale, uz de fals, trafic și
cumpărare de influență, abuz în serviciu. Și asta înainte ca procurorii anticorupție să fi început cercetările în acest caz.

5 din cei 6 angajați suspectați că ar fi fraudat concursurile de ocupare a postului ar lucra în continuare în primărie.
Fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu a reacționat și el astăzi și anunțul primarului Fritz.

Deocamdată însă organigrama elaborată de actualul primar al Timișoarei, Dominic Fritz a fost considerată ilegală de o instanță de judecată care a decis să suspende aplicarea ei, iar angajații să se întoarcă pe vechile posturi.

Total
0
Shares
Total
0
Share