Conducerea liberală se reuneşte marţi în şedinţă pentru a discuta strategia de negociere în vederea formării unei majorităţi parlamentare şi a noului Guvern. După-amiază, liberalii se întâlnesc cu preşedintele Iohannis – Focus Prima TV

Conducerea liberală se reuneşte marţi în şedinţă pentru a discuta strategia de negociere în vederea formării unei majorităţi parlamentare şi a noului Guvern. După-amiază, liberalii se întâlnesc cu preşedintele Iohannis

Conducerea liberală se reuneşte marţi dimineaţă în şedinţă pentru a discuta strategia de negociere pentru formarea unei majorităţi parlamentare şi implicit a noului Guvern, ca urmare a alegerilor parlamentare din 6 decembrie. După-amiază, liderii liberali urmează să discute cu preşedintele Klaus Iohannis.

Şedinţa conducerii PNL este programată la ora 10:00 şi are loc în contextul în care liderul partidului, Ludovic Orban, a demsionat de la conducerea Executivului, anunţându-şi ca obiective construirea unei majorităţi parlamentare care să nu cuprindă PSD şi implicarea sa în negocierile pentru formarea unui Guvern. De asemenea, preşedintele Iohannis şi-a anunţat intenţi ca în câteva zile să convoace consultări la Cotroceni pentru formarea Guvernului.

Marţi după-amiază, membrii conducerii PNL se întâlnesc cu preşedintele Klaus Iohannis.

”Am convingerea că, în următoarele negocieri, PNL va avea capacitatea de a da un nou premier şi să realizeze coloana vertebrală pentru saltul de care are nevoie România.”, a mai afirmat Ludovic Orban în declaraţia prin care a anunţat depunerea mandatului de premier.

PNL se situează pe pozţia a doua ca procente obţinute la alegerile parlamentare, prima poziţie fiind deţinută de PSD.

Total
0
Shares
Total
0
Share