Consilierii generali PSD, plângere penală pentru primarul Nicuşor Dan. Care sunt acuzaţiile – Focus Prima TV

Consilierii generali PSD, plângere penală pentru primarul Nicuşor Dan. Care sunt acuzaţiile

Inquam

Fostul viceprimar al Capitalei Aurelian Bădulescu a anunţat că cei 21 de consilieri generali ai PSD au făcut plângere penală împotriva lui Nicuşor Dan, pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Reacţia vine în contextul în care un consilier general a fost confirmat pozitiv, luni, cu COVID-19.

Social-democraţii acuză edilul Capitalei că nu a dat voie să fie ţinute şedinţele Consiliului General al Municipiului Bucureşti în sala de Consiliu, cu prezenţa fizică, fapt care a dus la un posibil focar de infectare în rândul consilierilor după ce în ziua şedinţei de vineri, cei 21 de consilieri generali PSD au stat „înghesuiţi” într-o sală de 20mp, timp de 12 ore. 

„Primarul Nicuşor Dan se crede atotputernic şi se joacă cu sănătatea consilierilor generali, a familiilor lor şi a personalului din Primăria Capitalei. În timp ce sala de consiliu rămâne ferecată tocmai pentru cei cărora le aparţine, consilierii generali, primarul persistă în a ţine şedinţele de unul singur, într-o sală suficient de mare pentru a fi respectate toate condiţiile de distanţare.

Total
0
Shares
Total
0
Share