Constanţa: 128 de maşini şi 30 de TIR-uri din cele rămase înzăpezite circulă în coloană, însoţite de poliţie şi echipaje de deszăpezire – Focus Prima TV

Constanţa: 128 de maşini şi 30 de TIR-uri din cele rămase înzăpezite circulă în coloană, însoţite de poliţie şi echipaje de deszăpezire

Un număr de 128 maşini şi 30 de TIR-uri din cele rămase înzăpezite în judeţul Constanţa circulă, miercuri seară, în coloană, fiind însoţite de poliţie şi de echipaje de deszăpezire. Alte 33 de maşini mai sunt blocate în trei zone din judeţ.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, mai sunt deschise traficului un drum naţional şi Autostrada A2. 

“Drumurile naţionale si judeţene sunt în continuare închise, cu excepţia DN 39 şi A2. 30 de TIR-uri au plecat controlat, spre Mihail Kogălniceanu, în coloană, însoţite de poliţie şi echipaje de deszăpezire. 128 de maşini din cele blocate circulă cu viteză redusă, controlat, însoţite de poliţie dinspre Hârşova spre Mihail Kogălniceanu. Mai avem blocate 30 de autoturisme la Cobadin, două la Sibioara şi 1 la Topalu”, a transmis ISU Dobrogea.

Total
0
Shares
Total
0
Share