Constanţa: Focuri de armă pentru prinderea mai multor persoane care furau componente de cale ferată. Doi bărbaţi au fost arestaţi – Focus Prima TV

Constanţa: Focuri de armă pentru prinderea mai multor persoane care furau componente de cale ferată. Doi bărbaţi au fost arestaţi

Poliţiştii constănţeni au tras focuri de avertisment pentru prinderea mai multor persoane suspectate de furt de componente de cale ferată. Doi bărbaţi au fost arestaţi în acest caz.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Poliţia Judeţeană Constanţa, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare şi Navale Medgidia au fost sesizaţi, marţi, despre faptul că s-ar fi sustras componente de la calea ferată, de pe podul feroviar care leagă municipiul Medgidia de localitatea Negru-Vodă.

“La faţa locului, poliţiştii de la Transporturi au găsit două atelaje hipo, iar pentru că ocupanţii acestora au refuzat să oprească la semnal, poliţiştii au efectuat un foc de avertisment în plan vertical. Persoanele în cauză au fost identificate, fiind vorba despre doi bărbaţi, de  38, respectiv 47 de ani, şi doi minori, bănuiţi că ar fi sustras componente de cale ferată”, se arată în comunicat.

Total
0
Shares
Total
0
Share