Contractul pentru proiectarea și execuția primului tronson din Magistrala 6 ar putea fi semnat în primăvară - Focus Prima TV

Contractul pentru proiectarea și execuția primului tronson din Magistrala 6 ar putea fi semnat în primăvară

Contractul pentru proiectarea și execuția primului tronson din Magistrala 6 de metrou, 1 Mai – Tokyo, ar putea fi semnat cu asocierea câștigătoare la sfârșitul lunii februarie – începutul lui martie, a declarat directorul general al Metrorex, Mariana Miclăuș.

“Cu M6, prima secțiune, 1 Mai – Tokyo, suntem în faza de analiză a documentelor premergătoare semnării contractului. Avem nevoie de clarificări. În primăvara asta semnăm contactul. Noi am transmis solicitare câștigătorului licitației cu termen 15 februarie de a depune documentele premergătoare semnării contractului. Ei le-au înaintat la Metrorex, aceste documente se analizează și urmează semnarea contractului. Sfârșitul lui februarie – începutul lunii martie, depinde de volumul documentelor. Este un contract foarte important, un contract cu o valoare mare și atunci sigur noi suntem atenți și toată lumea trebuie să știe că potrivit Legii achizițiilor trebuie să verificăm aceste documente, după care semnăm”, a afirmat Mariana Miclăuș.

Total
0
Shares
Total
0
Share