Cooperativa Ţara Mea se extinde: livrări de 80.000 de tone de legume româneşti de la aproape 5.000 de fermieri - Focus Prima TV

Cooperativa Ţara Mea se extinde: livrări de 80.000 de tone de legume româneşti de la aproape 5.000 de fermieri

Cooperativa Ţara Mea și-a dublat numărul membrilor până la aproape 5.000 de fermieri și va livra pe piaţă, în acest an, peste 80.000 tone de legume româneşti, cu 40% mai mult decât în 2021, informează AGERPRES.

„Am reuşit să dublăm cifrele preconizate pentru departamentul de legume, în doar un an, ceea ce presupune cu 40% mai multe legume româneşti pe mesele românilor şi cu 40% mai multe familii de legumicultori având siguranţa zilei de mâine. Cheia reuşitei este chiar deschiderea de a lucra împreună. Este vremea să ne unim forţele şi să funcţionăm împreună, pentru interesul comun al României, al consumatorului român, al fermierului, dar şi pentru marile lanţuri de magazine, acestea fiind primele care au investit în România, care au dovedit în nenumărate rânduri că le pasă de fermierii noştri şi că fac eforturi să avem produse româneşti la raft şi care, tocmai acestea, au fost greu încercate în ultima perioadă”, a declarat Florin Burculescu, preşedintele Cooperativei Ţara Mea.

Total
0
Shares
Total
0
Share