Copil batjocorit de un vecin - Focus Prima TV

Copil batjocorit de un vecin

La doar 10 ani a îndurat abuzuri greu de imaginat. Vorbim despre un copil din Maramureș, care zile la rând a fost violat de un vecin în vârstă de 49 de ani. Copilul rămânea adesea, cu acordul propriilor părinți, peste noapte în casa individului care l-a abuzat. Grozăvia a ieșit la iveală abia după ce băiatul și-a făcut curaj și a înregistrat o conversație telefonică cu agresorul.

Înregistrarea telefonică făcută chiar de băiatul de 10 ani, care și-a făcut curaj să îl demaște pe agresor, este de-a dreptul șocantă. Ororile la care a fost supus copilul aveau loc chiar în casa bărbatului, unde cel mic rămânea deseori peste noapte, cu acordul părinților. De multe ori bărbatul îl recompensa cu bani pe băiat și îi cumpăra lucruri de care avea nevoie, pentru a nu spune nimic.

În momentul în care nu a mai suportat badjocura la care era supus, copilul i-a spus mamei sale tot ceea ce s-a întâmplat. Imediat, a mers la poliție și a declarat că fiul ei a fost abuzat sexual de un bărbat din localitate. La îndemnul autorităților, copilul a înregistrat convorbirea cu agresorul, fără ca el să știe.

Înregistrarea reprezintă acum o probă importantă în dosar. Puși în fața dovezilor, judecătorii au decis să îl
aresteze pe agresor pentru 30 de zile. Băiatul va urma de acum un program de consiliere, care să îl ajute să
depașească trauma prin care a trecut.

Total
0
Shares
Total
0
Share