Copil bătut și incendiat de propriul tată - Focus Prima TV

Copil bătut și incendiat de propriul tată

Caz cumplit în județul Galați! Un adolescent de 16 ani a fost bătut crunt şi incendiat de propriul tată. Băiatul este internat acum la spital cu numeroase arsuri şi răni, iar tatăl a fost arestat pentru 30 de zile.

Abandonat de mamă la naștere, copilul a fost crescut de tată. Se pare că bărbatul şi-a ieşit din fire când a aflat că, pe lângă problemele pe care le face la şcoală, tânărul s-ar și droga.

Cearta ar fi pornit de la un scandal creat de baiat, care ar fi avut deseori un comportament indecent față de colegele de școală. Într-o explozie de furie, tatăl și-a luat la bătaie copilul, iar apoi l-a incendiat. Un vecin a fost martorul acestor momente cumplite.

Adolescentul a fost transportat de urgenta la Spitalul de Copii din Galati cu arsuri de gradul 1 si 2. Medicii spun că el ca ramane cu cicatrici.

Protecția Copilului Galați a deschis o anchetă pentru a hotărî ce se va întâmpla cu minorul de-acum înainte și cine va avea grijă de el.

Ajuns in fata procurorilor, tatal și-a recunoscut fapta și a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El este acuzat de
tentativa la omor impotriva unui membru al familiei și, cel mai probababil, va fi si decazut din drepturile parintesti

Total
0
Shares
Total
0
Share