Copil dispărut, de negăsit după 3 zile – Focus Prima TV

Copil dispărut, de negăsit după 3 zile

Sebi, băiatul de 7 ani dintr-o localitate din Arad care a dispărut de acasă de trei zile este în continuare de negăsit. Nici sutele de oameni care periază zona cu ajutorul câinilor sau călare, nici elicopterul sau șenilatele nu i-au putut da de urmă băiatului.

Zeci de pompieri, polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și locali, pădurari și voluntari, ajutați de câini de urmă, cai, mașini de teren și aparate cu termoviziune îl caută pe băiat în continuare. Dacă zilele trecute s-au folosit un elicopter al MAI și un paramotor, pentru căutări de la înălțime, astăzi a fost suplimentată tehnica utilizată.

Informații de la fața locului arată că pe lângă audierile care au avut loc deja, autoritățile iau în calcul să extindă audierile în comunitatea locală, iar în zonă este așteptat un psiholog. CORBEI SEBASTIAN-IONEL, în vârstă de 7 ani, din satul Vânători, comuna Mișca, județul Arad, a plecat sâmbătă, în jurul orei 16.30, de la domiciliu la o stână de la marginea localității și nu s-a mai întors. Poliția l-a anunțat pe băiat la persoane dispărute și roagă cetățenii care pot oferi informații să sune imediat la 112 sau să meargă la cea mai apropiată secție de poliție.

Total
0
Shares
Total
0
Share