Copil mort la colindat – Focus Prima TV

Copil mort la colindat

O fetiță de 10 ani din Argeș a murit noaptea trecută după ce o mașină a dat peste ea. Era alături de câțiva prieteni la sorcovit prin sat și a sărit în fața mașinii. Șoferul nu a mai putut să o evite. Tot în noaptea dintre ani, un bărbat și o femeie, ambii din județul Galați, au ajuns la spital, după ce au fost răniți de petarde. Vă avertizez, urmează imagini și detalii care vă pot afecta emoțional.

Rudele fetiței au avut șoc atunci când au aflat că aceasta a fost călcată de mașină în timp ce se afla la colidat cu sorocova. Politistii i-au stăpânit cu greu.

Accidentul a avut loc pe un drum județean din comuna Bradu. Fetița mergea pe stradă și se hârjonea cu ceilalti prieteni. La un moment dat, a iesit din grup și a sărit direct în fața unui autoturism care mergea regulamentar. Impactul a fost inevitabil și copilul a fost proiectată la câțiva metri pe caldarâm.

În urma testării cu aparatul etilotest s-a dovedit că șoferul nu băuse. Fetița a fost dusă de urgență la spital. Tot acolo au ajuns și zeci de rude ale ei. La început oamenii au fost calmi, așteptând să vadă ce se întâmplă și dacă va fi salvată.

Poliția a deschis o anchetă și a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Nu a fost linişte la Urgenţă nici la Galaţi. Un bărbat şi o femeie au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce s-au jucat cu petarde şi artificii în noaptea dintre ani.

Femeia a fost la un pas să își piardă vederea. A doua victimă a fost un tânăr din județ care a făcut exact ceea ce ni se spune mereu să nu facem cu petardele.

Tânărul a ajuns și el la spital și a fost internat pentru a i se coase rana. Medicii atrag inca o dată atentia că petardele sunt extrem de periculoase și pot produce răni grave cu consecinte ireversibile.

Total
0
Shares
Total
0
Share