Copilă ucisă de TIR, în drum spre școală – Focus Prima TV

Copilă ucisă de TIR, în drum spre școală

Tragedie, în această dimineață, în localitatea dâmbovițeană Răcari. O fetiță de 12 ani a fost ucisă de un TIR pe trecerea de pietoni, în fața tatălui ei, care o ducea la școală. Mai mult, accidentul s-a produs chiar în dreptul sediului poliției.

Accidentul a avut loc pe Drumul Național 71 și, atât copila, cât și părintele său, au fost acroșați de TIR-ul condus de un șofer polonez, în vârstă de 42 de ani.

În urma impactului, fetița de 12 ani a murit pe loc. Medicii de la ambulanță ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Şi tatăl fetei, în vârstă de 39 de ani, a fost acroşat de TIR-ul condus de şoferul polonez, dar a scăpat cu viață.

Oamenii din zonă cred că fata ar fi putut scăpa cu viaţă.

Copila era elevă în clasa a 5-a la Școala Gimnazială Răcari. Profesorii și colegii au fost șocați de incident, mai ales că micuța mai avea doar câțiva metri până să intre în curtea școlii.

Directoarea şcolii unde învăţa victima spune că cei de la Poliția Locală supraveghează în fiecare dimineaţă trecerea de pietoni.

Martorii spun că în zonă au loc des accidente, iar în apropierea școlii nu este limită de viteză. Polițiștii au deschis un dosar penal și urmează să stabilească cu exactitate cum s-a produs tragicul accident.

Total
0
Shares
Total
0
Share