Copilul dispărut din Arad, de negăsit – Focus Prima TV

Copilul dispărut din Arad, de negăsit

Părinții copilului din Arad, dispărut acum mai bine de două săptămâni, cred că băiatul ar fi fost răpit! Refuză să creadă că nu mai este în viață și cu ultimele puteri pe care le mai au îl caută și acum alături de vecini și autorități. Nici măcar audierile care au avut loc în ultimele săptămâni nu au condus la vreun indiciu despre locul în care ar putea fi găsit copilul.

Nici până în acest moment autoritățile nu au găsit un indiciu care să arate ce s-a întâmplat cu copilul. Băiatul încă este căutat de părinți, vecini și autorități chiar și după două săptămâni de la dispariție. Îndurerat, tatăl copilului refuză să creadă că băiatul nu mai este în viață! A luat în calcul chiar și varaianta unei răpiri deși, spune el, nimeni nu ar fi avut motive să recurgă la un astfel de gest.

În prezența unui psiholog, polițiștii au vorbit cu ceilalți copii cu care băiatul a fost la stână de la marginea satului, de unde a și dispărut.Ciobanul care i-a dus cu căruța la stână a fost și el audiat, însă declarațiile lui nu au condus la niciun indiciu.

Vecinii care cunosc familia spun că părinții le poartă de grijă celor 4 copii pe care îi au și nu își pot explica modul în care băiat a dispărut, mai ales că localnicii spun că băiatul cunoștea zona.

Corbei Sebastian Ionel, în vârstă de 7 ani, din satul Vânători, comuna Mișca, județul Arad, a plecat în data de 9 ianuarie la joacă la o stână de la marginea localității și nu s-a mai întors. De atunci și până acum nimeni nu a reușit să îi dea de urmă. Autoritățile locale spun că este cea mai mare acțiune de căutare care a avut loc în zonă, iar locurile în care ar fi putut merge copilul au fost căutate de mai multe ori.

Total
0
Shares
Total
0
Share