Coșmarul din Afganistan. Un cetățean britanic și soția sa au fost bătuți cu sălbăticie de talibani când încercau să plece din țară - Focus Prima TV

Coșmarul din Afganistan. Un cetățean britanic și soția sa au fost bătuți cu sălbăticie de talibani când încercau să plece din țară

Un cetățean britanic care încerca cu disperare să fugă din Afganistan cu soția sa, a fost prins de talibani la un punct de trecere și obligat să se întoarcă. Înainte, însă, talibanii i-au bătut pe cei doi cu sălbăticie și i-au amenințat cu moartea, relatează The Independent.

Cei doi britanici, ale căror nume nu au fost făcute publice pentru a-i proteja, au încercat să ajungă la un hotelul Baron din Kabul, acolo unde cetățenii britanici au fost trimiși pentru a li se procesa actele și a fi evacuați din țară.

Pentru a ajunge la hotel, însă, ei ar fi trebuit să treacă de trei puncte de trecere ale talibanilor. În noaptea de vineri spre sâmbătă, talibanii de la primul astfel de punct de trecere i-au oprit pe cei doi și i-au bătut cu sălbăticie.

El a declarat pentru presa britanică că se teme să mai iasă din casă și că s-a mutat cu soția sa de șapte ori pentru că talibanii par, acum, că țintesc cetățeni străini.

Total
0
Shares
Total
0
Share