Coşmarul unei mame internate în stare gravă cu COVID, relatat de un medic ATI: „M-a rugat dacă poate merge măcar puţin acasă, să-şi strângă copilul în braţe” - Focus Prima TV

Coşmarul unei mame internate în stare gravă cu COVID, relatat de un medic ATI: „M-a rugat dacă poate merge măcar puţin acasă, să-şi strângă copilul în braţe”

Spitalele din România au devenit locul unde se consumă zilnic numeroase tragedii, iar sute de oameni mor ucişi de COVID-19. Alţii, care supravieţuiesc, înfruntă la rândul lor un adevărat coşmar pe care nu-l vor uita niciodată.

Medicul Amin Zahra a relatat cazul trist al unei paciente infectate cu noul coronavirus, după ce nu s-a vaccinat. Tânăra aflată într-o stare gravă la terapie intensivă l-a implorat să o lase să dea o fugă până acasă, doar să-şi mai vadă copilul şi să-l mai strângă în braţe. Mulţi dintre cei ajunşi în stare gravă, dar şi aparţinătorii lor ar face orice pentru a-i salva, însă uneori nu se mai poate face nimic. Şi totuşi, spune medicul, soluţia e simplă şi nu costă nimic, doar că mulţi refuză să o vadă: vaccinarea. „Ieri o doamnă tânără, cu un flux mare de oxigen, aflată în terapie intensivă de mai multe zile, m-a rugat dacă poate să meargă acasă, măcar puţin, ca să îşi strângă copilul în braţe. Ar trebui să ştiţi şi asta când veţi ajunge în terapie intensivă, n-o să vă ţină locul nimeni acasă, nici ca mamă, nici ca tată, nici ca frate/soră!   Cred că cu toţii aţi auzit măcar odată vorba aia: „Se putea şi mai rău!” Mare adevăr! Zilnic, avem record, după record! Mor sute de pacienţi în fiecare zi, au murit mii şi din păcate, pacienţii aflaţi în terapie intensivă sunt din ce în ce mai tineri.  

Total
0
Shares
Total
0
Share