Covid-19 este mai contagios – Focus Prima TV

Covid-19 este mai contagios

87 de români și-au pierdut viața în ultimele 24 de ore în urma infecției cu SARS COV 2. Datele furnizate de autorități surprind în continuare supra-aglomerarea din secțiile de terapie intensivă. 1.255 de pacienți sunt internați la ATI, iar presiunea pe sistemul medical rămâne la cote maxime.

Potrivit datelor autorităților, de ieri și până astăzi, au fost diagnosticați cu COVID 19 încă 2.489 de români. Rata de pozitivare este însă uriașă. Mai mult de 1 din 3 suspecți testați în ultimele 24 de ore au primit vestea că sunt infectați cu SARS COV 2. De altfel, medicii trag un nou semnal de alarmă. Virusul SARS COV 2 a devenit mai contagios.

Numărul mare de infectări pune o presiune uriașă pe secțiile de terapie intensivă. 1.255 de români infectați cu coronavirus se află în prezent pe un pat de la ATI. Situația este dramatică mai ales în rândul celor care luptă în linia întâi a pandemei.

La nivelul întregii țări, virusul SarsCov2 a răpus, în ultimele 24 de ore, 87 de oameni. Cinci dintre ei s-au stins deși nu aveau alte probleme de sănătate. De la începutul pandemiei în România, infecția cu noul coronavirus a dus la moartea a peste 14 mii de oameni. Cifra este uriașă și tocmai de aceea specialiștii recomandă cu insistență ca populația să respectă măsurile de protecție instituite de autorități. Păstrați
distanțarea fizică și purtați masca de protecție.

Total
0
Shares
Total
0
Share